Tuoteryhmä

8kpl/set hiiliteräs Musta Koruja Pihdit Helmikoristelu Tehdä Diy Käsi Työkalu

Uusi

€12.20

€16.27

-25 %

Varastossa

Asiasanat: Koruja pihdit, pihdit koruja, Pihdit Koruja Tehdä, Halpoja koruja pihdit, Korkea Laatu pihdit koruja, Kiina koruja tehdä pihdit Toimittajat.

Yksityiskohtia:

Kuva näyttää:

1. Pyöreä Nenä Luksessa

Jewlery Pihdit Pyöreä Nenä Pihdit, Kiillotus, Musta, Hiili-Karkaistu Teräs

koko:noin 12,5 cm pitkä

Nämä pihdit ovat tottuneet sulje silmukoita, pidä pieniä koruja osia tai avaa ja sulje jumprings.

He ovat on lanka käärimistä ja tehdä multi-halkaisija silmukoita pään ja eyepins. 2. Litteä Nenä Pihdit Koruja Pihdit, Litteä Nenä Pihdit, Kiillotus, Musta, Hiili-Karkaistu Teräs Koko:12.5 cm pitkä ns. "Litteä Nenä Pihdit" tarkoittaa, että tong pää on tasainen. Hiilipitoisuus sen materiaali on 0,45 prosenttia ja sitkeys ja haedness on sopiva. Sitä käytetään taivuttaa peltiä tai metallilangasta muotoon, joka tarvitaan. Se on yksi keskeisiä työkaluja koruja tehdä. 3.4.3" Lävistäjä Puolella katkaisupihdit Koruja Pihdit, 4.3" Lävistäjä Puolella Pihdit, Kiillotus, Musta Koko: noin 110mm pitkä. Nämä ovat puoli leikkaus pihdit. Theu käytetään saada huuhtele leikkaa lanka. Ne mahdollistavat huuhtele leikata jopa tiukimmat paikat, jolloin vähemmän arkistointi ja siivous aikaa. 4. Taivutettu Nenä Luksessa Koruja Pihdit, Taivutettu Nenä Luksessa, Hiili-Karkaistu Teräs, Musta Koko:12.5 cm pitkä Niin sanottu "Taivutettu Nenä Pihdit" tarkoittaa, että tong pää on taivutettu. Hiilipitoisuus sen materiaali on 0,45 prosenttia ja sitkeys ja haedness on sopiva. Se voidaan avata tai sulkea jumprings, taivuta lanka tai niin, että vara-sormet. Se on yksi keskeisiä työkaluja koruja tehdä.

5.Neula Nenä Pihdit Koruja Pihdit, Pitkä Ketju-Nenä Pihdit(Pihdit), Kiillotus -, Hiili-Steelabout Koko:15 cm pitkä, Nämä pihdit ovat yleisimmin käytetty mukaansatempaava ja päästä ahtaisiin paikkoihin. Ne voidaan avata tai sulkea jumprings, taivuta lanka tai niin, että vara-sormet . 6.Lanka-Leikkuri Pihdit Koruja Pihdit, Lanka Leikkuri Pihdit, Kiillotus, Musta, hiiliteräs Koko:noin 12cm pitkä, Nämä pihdit ovat lanka-leikkuri pihdit, ja hiilipitoisuus sen materiaali on 0,45 prosenttia. Sen sitkeys ja haedness on sopiva. Nämä pihdit ovat yleisimmin käytetään yleensä leikkaus tai leikkaus lanka. Nämä pihdit toimivat parhaiten jalometallit ja pehmeä veneen johdot. 7.Lopussa Leikkaus Pihdit Koruja Pihdit, Lopussa Leikkaus Pihdit -, Kiillotus -, Hiili-Karkaistu Teräs, Koko:noin 10.5 cm pitkä, Nämä pihdit ovat lopussa pihdit, ja hiilipitoisuus sen materiaali on 0,45 prosenttia. Nämä pihdit toimivat hyvin jalometallit ja pehmeä veneen johdot. Voit leikata tahansa kokoa buttcockline näiden end leikkaus pihdit. 8. 5" kärkipihdit 5" Neula Nenä Pihdit, Lanka Leikkuri, Kiillotus, Musta Koko: noin 130mm pitkä. Nämä pihdit ovat katkottua teidän työkalupakki. Käyttää niitä lähellä silmukoita, pidä pieniä koruja osia tai avaa ja sulje jumprings. He ovat on lanka käärimistä ja tehdä multi-halkaisija silmukoita pään ja eyepins. Ostaja näytä :

$17.40

Yksikkö Tyyppi Pakkaus
Pakkauksen Paino 0.586kg (1.29lb.)
Paketin Koko 5cm x 12cm x 2cm (1.97in x 4.72in x 0.79in)
Koruja Työkalut Ja Varusteet Tyyppi Pihdit
Kohteen Tyyppi Koruja Työkalut Ja Varusteet
Metallit Tyyppi Ruostumaton Teräs
Käyttö Koruja Laiturit
Tuotemerkki Pandahall
Materiaali Hiiliteräs
Kohteen Paino 509 g
Malli Numero PT-MSMC001-M3
Tuotteen Ominaisuudet Koruja Työkalut Ja Varusteet
Kohteen Halkaisija 12.5cm
Kohteen Pituus 12.5cm
Kohteen Leveys 6.5cm
väri Musta

Kirjoita arvostelu

8kpl/set hiiliteräs Musta Koruja Pihdit Helmikoristelu Tehdä Diy Käsi Työkalu

8kpl/set hiiliteräs Musta Koruja Pihdit Helmikoristelu Tehdä Diy Käsi Työkalu

Yksityiskohtia: Kuva näyttää: 1. Pyöreä Nenä Luksessa Jewlery Pihdit Pyöreä Nenä Pihdit, Kiillotus, Musta, Hiili-Karkaistu Teräs koko:noin 12,5 cm pitkä Nämä pihdit ovat tottuneet sulje silmukoita, pidä pieniä koruja osia tai

Tutustu myös

Tuote onnistuneesti lisätty tuotteeseen verrattuna!