Tuoteryhmä

220V FOREDOM Joustava Akseli Kone ,goldsmith työkalut,kiillotus joustava akseli kone,roikkuu pyörivä työkalu, motor & roikkuu moottori

Uusi

€23.20

€30.53

-24 %

Varastossa

Asiasanat: roikkuu moottori, foredom joustava akseli kone, Joustava Akseli Kone, Halpa roikkuu moottori, Korkea Laatu foredom joustava akseli kone, Kiina joustava akseli kone Toimittajat.

FOREDOM Joustava Akseli Kone ,goldsmith työkalut,kiillotus joustava akseli kone,roikkuu pyörivä työkalu, motor & roikkuu moottori

Paketin Mukana

1 x täydelliset Joustava Akseli Kone

Sovellus

Hyvä kone, poraus,kiillotus,burring,jyrsintä,pistoon,sahaus,myös suuri puun ja luun veistämällä.

Joustava akseli on laite lähettää pyörivän liikkeen välillä kaksi esineitä, jotka eivät ole kiinteitä suhteessa toisiinsa. Se koostuu pyörivä vaijeri tai kela, joka on joustava, mutta on joitakin vääntöjäykkyys. Se voi tai ei voi olla peittäminen, joka myös taipuu, mutta ei kierrä. Se voi toimittaa huomattavia valtaa, tai vain liikkeessä, jossa vähäinen valta.

Taipuisat akselit käytetään yleisesti putkimies\\\\\\'s käärmeitä. Ne ovat suosittuja lisävarusteet handheld pyörivä työkaluja, ja olennainen osa pyörivien työkalujen kauko-moottori, joka on nimeltään "joustava akseli työkalut". Niitä käytetään lähettämään valta lampaita sakset. Ne myydään myös liittää paneeli nupit kauko potentiometrit tai muun muuttujan elektronisia komponentteja. Joustava akseli työkaluja käytetään usein hammaslääkärin ja korut teollisuus, sekä muut teolliset sovellukset.

Maksu:

Me hyväksymme alipay täällä.

Kaikki tunnetuimmat luottokortit hyväksytään kautta turvallinen maksu-prosessori ESCROW.

Takuu ja Takuu:

12 kuukauden Takuu. Ostaa luottavaisin mielin!

Jos et ole tyytyväinen, kun vastaanotat kohteen, ota palauttaa sen 14 päivän kuluessa korvaavan tai rahat takaisin. Ota yhteyttä minuun ennen kuin palauttaa se.

Jos tuote on viallinen 3 kuukautta, Me lähetämme sinulle korvaavan ilman ylimääräisiä laturi, tai tarjota hyvitystä, kun olemme saaneet viallinen erä.

Jos tuote on viallinen 3 kuukauden jälkeen, voit silti lähettää se takaisin meille. Lähetämme sinulle uuden saatuaan viallinen erä. Mutta joudut maksamaan ylimääräisiä postikuluja.

Muut Ehdot:

Emme ole vastuussa mistään custom velvollisuus tai tuonnin verot.

Meidän tulee jättää POSITIIVISTA PALAUTETTA saatuaan maksun. Ota yhteyttä, jos et ole tyytyväinen kohteen jälkeen vastaanottaa sen.

Kaikki sähköpostit vastataan kuluessa 1 arkipäivä. Jos et saa meidän vastata, ystävällisesti lähettää uudelleen sähköpostiosoitteesi ja me vastaamme sinulle mahdollisimman pian.

Pakkauksen Paino 4.5kg (9.92lb.)
Paketin Koko 50cm x 32cm x 12cm (19.69in x 12.60in x 4.72in)
Yksikkö Tyyppi pala
Materiaali metalli
Metallit Tyyppi Ruostumaton Teräs
Kärki Halkaisija 0,20 MM-4MM
Jännite 220V
Nimellinen Ottoteho 230w
Kohteen Tyyppi Koruja Työkalut Ja Varusteet
Kunto Upouusi
Koruja Työkalut Ja Varusteet Tyyppi Koruja Varusteet
Nopeus 20000 r/min.
Kohteen Paino 4KG
Malli Numero FSMR632_220V

Kirjoita arvostelu

220V FOREDOM Joustava Akseli Kone ,goldsmith työkalut,kiillotus joustava akseli kone,roikkuu pyörivä työkalu, motor & roikkuu moottori

220V FOREDOM Joustava Akseli Kone ,goldsmith työkalut,kiillotus joustava akseli kone,roikkuu pyörivä työkalu, motor & roikkuu moottori

FOREDOM Joustava Akseli Kone ,goldsmith työkalut,kiillotus joustava akseli kone,roikkuu pyörivä työkalu, motor & roikkuu moottori Paketin Mukana 1 x täydelliset Joustava Akseli Kone Sovellus Hyvä kone, poraus,kiillotus,burring,jyrsintä,pistoon,sahaus,myös

Tuote onnistuneesti lisätty tuotteeseen verrattuna!