Tuoteryhmä

MRHUANG LOISTAA !500pcs/pakkaus Grade AAA kristallinkirkas CZ Cubic Kolmio 3*3MM Zirkonia Kivi DIY Helmiä Koruja Löytää Kuuma!

Uusi

€13.51

Varastossa

Asiasanat: DIY helmiä, helmiä korut, Zirkonia Kivi, Halpa diy helmiä, Korkea Laatu helmiä korut, Kiina zirkonia kivi Toimittajat.

KUVAUS

Määrä: saat 500pcs / pakkaus N. Koko:

3*3MM Tärkein Väri:

kuten kuvassa näkyy-valkoinen/crystal Muuntaminen:

1 tuuma=25,4 mm=2,54 cm 1 mm=0,1 cm=0.0393 tuumainen Materiaali:

Cubic Zirkonia

Zirkoni, joka tunnetaan myös nimellä Neuvostoliitto, se on eräänlainen erityinen luonne jalokivet. Sen korkea taitekerroin, lähellä 2, hajonta ja vahva väritön tai vaalean sininen lajikkeita käsittelyn jälkeen, vahva palo ilmiöitä kuin timantit. Koska se on samanlainen ulkonäöltään ja timantti, joka pidetään helmi voi olla verrattavissa timantti. Zirkoni on peräisin arabian Zhu Zhiyi ja kultaa, ja antiikin Intia on nimeltään zirkoni "eclipse of the stone". Tämä osoittaa, että zirkoni antiikin Arabien, persialaisten ja Intialaisten ovat hyvin suosittuja. Kiviä sidottu zirkoni on lueteltu joulukuussa, turkoosi ja lapis lazuli kivi, symboli voiton, onnea, on tae onnistumiselle. Voidaan käyttää sormuksia, kelloja, kaulakoruja ja muita koruja kuoret ja sisustus, lisätä ääretön charmia käyttäjäänsä;

On upotettu rengas zirkoni, ovat verrattavissa timantti kiilto, ja hinta on timantti materiaali hyötyä paljon. Koska vahva kiilto zirkoni, korkea hajonta, ja kovuus on suurempi, käytetään usein tehdä timantin korvikkeena. Gem on tullut täydellisyyttä erinomainen henkilö. Zirkoni sormus muoti, sopii moderni nainen toimihenkilöiden pukeutua, näyttää naisten ainutlaatuinen viehätyksensä. Zirkoni, joka tunnetaan myös nimellä Neuvostoliitto, se on eräänlainen erityinen luonne jalokivet. Sen korkea taitekerroin, lähellä 2, hajonta ja vahva väritön tai vaalean sininen lajikkeita käsittelyn jälkeen, vahva palo ilmiöitä kuin timantit. Koska se on samanlainen ulkonäöltään ja timantti, joka pidetään helmi voi olla verrattavissa timantti. Zirkoni on peräisin arabian Zhu Zhiyi ja kultaa, ja antiikin Intia on nimeltään zirkoni "eclipse of the stone". Tämä osoittaa, että zirkoni antiikin Arabien, persialaisten ja Intialaisten ovat hyvin suosittuja. Kiviä sidottu zirkoni on lueteltu joulukuussa, turkoosi ja lapis lazuli kivi, symboli voiton, onnea, on tae onnistumiselle. Voidaan käyttää sormuksia, kelloja, kaulakoruja ja muita koruja kuoret ja sisustus, lisätä ääretön charmia käyttäjäänsä;

On upotettu rengas zirkoni, ovat verrattavissa timantti kiilto, ja hinta on timantti materiaali hyötyä paljon. Koska vahva kiilto zirkoni, korkea hajonta, ja kovuus on suurempi, käytetään usein tehdä timantin korvikkeena. Gem on tullut täydellisyyttä erinomainen henkilö. Zirkoni sormus muoti, sopii moderni nainen toimihenkilöiden pukeutua, näyttää naisten ainutlaatuinen viehätyksensä.

Zirkoni huolto:

1, zirkoni ja kosmetiikka pitäisi olla tiukasti erillään. Rasvaa zirkoni öljyn vastus, helppo luokka kosmetiikka, tehdä sen pinnan kiilto.

2 -, pesula -, zirkoni koruja ei pitäisi koskaan olla kylvyssä.

3, täynnä kemiallinen kaasu pilaantumisen ympäristöön, pitäisi käyttää zirkoni koruja. Kaikki korut on mustasukkainen rikki, smaragdi välttää torjunta-aineita.

4, hikoilu, zirkoni koruja ei saa käyttää.

Enemmän kuin 5, koru tulisi sijoittaa erikseen. Zirkoni, esimerkiksi, suuri kovuus, helppo tyhjästä muita helmiä.

6, zirkoni koruja, välttää laitetaan yhdessä huume. Jotkut lääkkeet voivat tuottaa kemiallinen reaktio, koruja, tehdä koruja väri heikkeneminen.

7, helmet, koralli, keltainen, jne. Veden kanssa. Kuten vedellä pesun, voi johtaa crack.

8, zirkoni, välttää korkea lämpötila. Jotkut kivet eivät ole korkean lämpötilan kestävä, edellyttäen korkea lämpötila helppoa kuivumista ja halkeamia, tai värimuutoksia. Kuten opals ole korkea lämpötila kestävä, jade 55 astetta edellä vaha kerros pinnalle ratkaisu vähentää kiilto vaha.

9, zirkoni välttää volatiliteetti. Vaikka monet kuoret korut, pohjan muotoilu on erittäin vahva, mutta vakava aivotärähdys ei ole tarkoituksenmukaista, salakuuntelu töissä, sinun pitäisi ottaa koruja.

10, hopea koriste kuluneet pitkään helppo musta, kuuluu normaali ilmiö, käytettävissä olevat ammoniakki-vesi, sooda veteen upottamalla tai käytä hammastahna on pyyhitty, palaamme puhdista vedellä, pyyhi kuivaksi voi palauttaa kiilto.

Spinelli ja huolto:

Koska se liittyy pitkän käyttöajan spinelli puhdistus. Puhdistaa sana latinaksi ja degaussing lähentämisestä, niin kutsutaan myös demagnetization. Osuus lukijat "tallennettu: kestää 1-3 kuukautta puhdistaa uudelleen. Jopa spinelli pitäisi myös säännöllisesti puhdistus. Tieteellisesti ottaen, kuollutta ihoa kudosta tarttuvuus spinelli sienten kasvua, ei pestä helposti ihon pitkään, standardi on puhdas puolustava suolaa puhdistus menetelmä.

Käyttö menetelmä:

1: poista spinelli.

2: n mukaan jokainen spinelli 10 grammaa puolustava suolaa, 500 grammaa vettä kohdentaminen. Jos se on useita spinelli puhdistus lisää puolustava suola yhteen, ilman lisääminen määrä vettä.

Paketin Koko 10cm x 10cm x 10cm (3.94in x 3.94in x 3.94in)
Yksikkö Tyyppi Pakkaus
Pakkauksen Paino 0.2kg (0.44lb.)
Kohteen Muoto kolmio
Materiaali Puolijalokivet Kivi
Ulkohalkaisija 3*3
Kohteen Paino 0.2
Kohteen Tyyppi Helmiä
Tuotemerkki koraba
Hieno tai Fashion muoti
Malli Numero CZ3*3
Kohteen Halkaisija 3*3MM

Kirjoita arvostelu

MRHUANG LOISTAA !500pcs/pakkaus Grade AAA kristallinkirkas CZ Cubic Kolmio 3*3MM Zirkonia Kivi DIY Helmiä Koruja Löytää Kuuma!

MRHUANG LOISTAA !500pcs/pakkaus Grade AAA kristallinkirkas CZ Cubic Kolmio 3*3MM Zirkonia Kivi DIY Helmiä Koruja Löytää Kuuma!

KUVAUS Määrä: saat 500pcs / pakkaus N. Koko: 3*3MM Tärkein Väri: kuten kuvassa näkyy-valkoinen/crystal Muuntaminen: 1 tuuma=25,4 mm=2,54 cm 1 mm=0,1 cm=0.0393 tuumainen Materiaali: Cubic Zirkonia Zirkoni, joka tunnetaan myös

Tuote onnistuneesti lisätty tuotteeseen verrattuna!