Tuoteryhmä

UUDEN Elokuvan Tähkäpää pitkä blondi aaltoileva cosplay peruukki 150cm Kuuma Viileä +Pitsi Peruukki Korkki

Uusi

€22.13

€27.66

-19 %

Varastossa

Asiasanat: pitsi korkki peruukki, peruukki 150cm, peruukki pitsi, Halvat pitsi peruukki korkki, Korkea Laatu peruukki 150cm, Kiina peruukki pitsi Toimittajat.

Tervetuloa minun shop

Tervetuloa minun kaupasta! Kuten tavaroiden kuvassa, se on niin yllättävää kauneutta! Jos pidät siitä, älä missaa sitä! En voi antaa sinulle alin hinta ! Toivon, että teet ostoksia onneksi täällä!

Asiakkaille palvelun:

Jos sinulla on ongelmia tai kysymyksiä, kerro meille ongelma ajoissa. Ja me teemme parhaamme ratkaista ongelman ja antaa sinulle tyydyttävää vastausta.

Jos olet tyytyväinen ostokseesi, jätä meille positiivista palautetta. Saatuaan palautetta,me teemme saman sinulle. Me molemmat hyötyy positiivista palautetta. Kiitos paljon.

Älä jätä negatiivinen palaute, ennen kuin minuun yhteyttä. (jätä negatiivista palautetta ei voi ratkaista jokin ongelma). Ystävällisesti ilmoittaa meille,pyrimme täyttämään tarjoajien tyytyväisyyttä.

Palautusoikeus

Kun vastaanotat kohteen(s) minulta, jos sinulla on joitakin kysymyksiä, Lähetä sähköpostia minulle pian. Aion ratkaista sen mahdollisimman pian (Täyden hyvityksen tai vaihto on voimassa 60 päivää sen jälkeen, kun maksu on vahvistettu). Tuote on palautettava 30 Päivän kuluessa,Palautusta annetaan Rahaa Takaisin

Palaute Politiikka

Palaute on minulle hyvin tärkeä,joten olkaa hyvä ja runsas jätä minulle hyvää palautetta niin pian kuin mahdollista, jos pidät minun kohteita ja tyytyväinen minun palvelu.Jos et pidä kohteita, ja en ole tyytyväinen minun palveluun,ota kerro ehdotuksesi ja auttaa minua korjaamaan virheeni. Anna minulle mahdollisuus, ennen kuin sinun jättää negatiivista palautetta.Kiitos erittäin paljon avusta.

tietenkin ,en jätä positiivista palautetta rakas,vähän ostajia.

ota yhteyttä

Teemme parhaamme pitää yhteyttä tapahtuman aikana, jos sinulla on kysyttävää listalle kohteen, ota rohkeasti sähköpostia minulle

Saat vastauksen 24 tuntia. jos et saa meidän vastaus 3 päivän sisällä, lähetä viestiä eri sähköpostiosoitteesta meidän muiden sähköpostiosoite. Meillä on viikonlopun pois.

Kiitos katselusta ja onnea, jos olet tukku!

Paketin Koko 18cm x 15cm x 10cm (7.09in x 5.91in x 3.94in)
Yksikkö Tyyppi pala
Pakkauksen Paino 0.3kg (0.66lb.)
Kohteen Korkeus 13cm
Materiaali Kumi
Kohteen Leveys 11inch
Tuotteen Ominaisuudet cm
Kohteen Paino g
Kohteen Pituus 12inch
Kohteen Tyyppi Koruja Työkalut Ja Varusteet
Kohteen Halkaisija 15cm
Koruja Työkalut Ja Varusteet Tyyppi Työpöydät
Malli Numero AAA

Kirjoita arvostelu

UUDEN Elokuvan Tähkäpää pitkä blondi aaltoileva cosplay peruukki 150cm Kuuma Viileä +Pitsi Peruukki Korkki

UUDEN Elokuvan Tähkäpää pitkä blondi aaltoileva cosplay peruukki 150cm Kuuma Viileä +Pitsi Peruukki Korkki

Tervetuloa minun shop Tervetuloa minun kaupasta! Kuten tavaroiden kuvassa, se on niin yllättävää kauneutta! Jos pidät siitä, älä missaa sitä! En voi antaa sinulle alin hinta ! Toivon, että teet ostoksia onneksi täällä! Asiakkaille palvelun: Jos

Tutustu myös

Tuote onnistuneesti lisätty tuotteeseen verrattuna!