Tuoteryhmä

Ravioli Leivonnaiset Pie Vulkanklasto Keittomahdollisuus Höyrytettyjä Täytetyt Pulla Tekee Hometta DIY Keittiö Ruoanlaitto Työkalu -15

Uusi

€2.16

€2.54

-14 %

Varastossa

Asiasanat: Kokkare maker, leivonnaiset pie, Keittiö Ruoanlaitto, Halpa kokkare maker, Korkea Laatu leivonnaiset pie, Kiina keittiö ruoanlaitto Toimittajat.

Ravioli Leivonnaiset Pie Vulkanklasto Keittomahdollisuus Höyrytettyjä Täytetyt Pulla Tekee Hometta DIY Keittiö Työkalu

Ominaisuus:

100% upouusi ja korkea laatu

Koko: 4.3*7.7*8cm

Materiaali: PP

Ominaisuudet:

Se voi auttaa tekemään täydellinen Höyrytettyjä Täytetyt Pullat muutamassa minuutissa.

Tämä on maaginen keittiö työkalu helppo DIY ruoanlaitto koko perheelle.

Lotus kukka suunnittelu,muoti ja herkkä.

Paketti

1 x Hometta

Me kirjoitamme pienempi arvo paketti välttää tuottaa tariffit. Jokaisessa maassa on eri tariffit, politiikan. Emme ole vastuussa kaikki verot ja käsittelykuluja.

Missään tapauksessa emme ole vastuussa verotuksen (ALV)/tuontitulleja tai muun vastaavan syntyy toimitus transaktioon. Tarkista paikallinen custom lainsäädännön ja vierailla paikallinen tulli-osasto verkkosivuilla ennen ostoksia.

Yleensä me lähettää paketti kautta Rekisteröity Mail ,Jos tarvitset paketti kiireellisesti , ota meihin yhteyttä maksaa ylimääräistä toimituskulut , kiitos .

1.Jos kohde voi toimia hyvin, tarkista kahdesti vahvistaa, että tuote on viallinen ja ota yhteyttä meidän asiakaspalveluun asap, meille Yksityiskohtaiset Ongelma , teemme parhaamme palvellaksemme sinua.

2.Jos olet saanut väärän, vaurioitunut, viallinen, tai kohde ei kuvatulla tavalla, ota yhteyttä osittainen/täydellinen palautus-tai vaihto meidän kustannuksia.

3.Jos haluat palauttaa tuotteen,ota meihin yhteyttä, 30 päivän kuluessa sen jälkeen, kun paketti vastaanotettu .Palaa tuotteiden tulee olla myös sen alkuperäisen ehdon: mukaan lukien laatikko, pakkaus ja kaikki muut tarvikkeet. Palautukset, jotka ovat seurausta asiakkaan virhe tehdään todellinen toimituskulut vähennetään hyvityksestä.

4. Ostajan pitäisi maksaa paluuta postikuluja, jos Kaikki EI-Myyjä Virhe palauttaa palautusta . (E. g. toit väärä koko tai väärä tuote)

Sinun satisfication on aina meidän harjoittamisesta , ota yhteyttä meihin, jos sinulla on ongelmia tai kysymyksiä ,kiitos !

Paketin Koko 17cm x 11cm x 5cm (6.69in x 4.33in x 1.97in)
Yksikkö Tyyppi pala
Pakkauksen Paino 0.1kg (0.22lb.)
Leivonta & Kahvileipä Työkalut Tyyppi /
Tyyppi Leivonta & Leivonnaiset Työkalut
Materiaali /
Ominaisuus Varusteltu,Eko-Ystävällinen
Malli Numero M60035202
Sertifiointi CIQ

Kirjoita arvostelu

Ravioli Leivonnaiset Pie Vulkanklasto Keittomahdollisuus Höyrytettyjä Täytetyt Pulla Tekee Hometta DIY Keittiö Ruoanlaitto Työkalu -15

Ravioli Leivonnaiset Pie Vulkanklasto Keittomahdollisuus Höyrytettyjä Täytetyt Pulla Tekee Hometta DIY Keittiö Ruoanlaitto Työkalu -15

Ravioli Leivonnaiset Pie Vulkanklasto Keittomahdollisuus Höyrytettyjä Täytetyt Pulla Tekee Hometta DIY Keittiö Työkalu Ominaisuus: 100% upouusi ja korkea laatu Koko: 4.3*7.7*8cm Materiaali: PP Ominaisuudet: Se voi auttaa tekemään

Tutustu myös

Tuote onnistuneesti lisätty tuotteeseen verrattuna!