Tuoteryhmä

Ambarella A7LA50 3-In-1 GPS-Auton DVR Auto Kamera Anti Tutka-Auto-Ilmaisin Viiva Cam Video Recorder 1296p Speedcam HD 1080p Strelka

Uusi

€90.31

€127.20

-29 %

Varastossa

Asiasanat: ambarella a7la50, dash cam video, dash cam video recorder, Halpa ambarella a7la50, Korkea Laatu dash cam video, Kiina viiva cam video recorder Toimittajat.

Rakas Arvostettu Asiakas,

Kiitos paljon teidän tilaus! 11 24 Feb. ovat meidän kevätjuhla Loma. Voit sijoittaa, jotta yleensä näinä päivinä. Palaamme töihin 25 Feb., ja käsittelemme tilauksesi niin pian kuin mahdollista.

Ambarella A7LA50 3-In-1 GPS-Auton DVR Auto Kamera Anti Tutka-Auto-Ilmaisin Viiva Cam Video Recorder 1296p Speedcam HD 1080p Strelka

Ominaisuus

1.Ambarella A7 (A7LA50D) + Omnivision OV4689 Super CPU Prosessori Ambarella A7 ja erittäin hyvä imaging OV4689-anturi mahdollistaa korkealaatuisen videon.

2.Super HD 1296p Automaattisesti tallennuksen aikana päälle auton,viivästynyt shutdown jälkeen sammuu.Rakennettu vuonna Ambarella A7LA50D Piirisarja+OV4689-Anturi tarjoaa sinulle korkeimman mahdollisen resoluution! Max videon resoluutio HD 2304x1296 30fps.Night vision-toiminto hyvä ohje yö ajo-tallennin.

3.Sisäinen GPS Ja Tietokannan Sisäinen GPS-logger ja valmiiksi ladattu tietokanta punainen valo ja kiinteiden kameroiden sijainnit varmistetaan sinun ei tarvitse olla kiinni off-guard piilotettu nopeudenvalvontalaite tai ärsyttävä nopeus kamerat, nauttia turvallisuus ja ilo ajaa. Se jopa poistaa ärsyttäviä vääriä hälytyksiä. GPS-järjestelmä hyödyntää satelliitteja paikantaa tarkka sijainti ja vertaa sitä ilmaisimen junassa tietokanta punainen valo ja nopeus kameran sijainnit. Kun lähestyt potentiaalista uhkaa, ilmaisin tarjoaa instant ääni-ja visuaalinen hälytys.

4.170° Super laajakulma Dash Cam on asennettu 2,7" FHD LCD laajakuva-näyttö. Se on myös WDR -, super laaja 170° super laajakulma esittelee laaja näkökenttä mahdollista, sinun autoosi! Tämä laaja dynaaminen alue kamera myös säätää automaattisesti kirkkaiden ja tummien alueiden säätää ja poistaa yli-ja alivalotuksen ehtoja! Täydellinen yö aika-ajo!

5.Hälytykset ja Äänen, Kun lähestyt tutka lähde, Passi hälyttää eri äänimerkin erityisesti bändi tutka sekä visuaalinen hälytys sininen LED-näyttö. Ääni varoittaa tutka-ja laser-varoitus, voidaan myös kytkeä päälle tai pois ilmaisimen valikosta. LED-näyttö ilmaisee, mikä bändi tutka on lyödä sinua ja näyttää signaalin vahvuus kautta pylväsdiagrammi mittarin lukema.

6.KP - - - - - - mahdollisuus Lisätä Oma Kohta, Jos tietokantaa ei ole päivitetty ajoissa,voit lisätä voitti vaiheessa, kun löydät uuden speedcam.Se varoittaa sinua, kun ajaa ohi, että piont.

7.Kaupungin/ Highway Liikennemuotojen, Kaupungin/ Highway liikennemuotojen avulla käyttäjä voi valita toimintatila, joka vähentää taajuus vääriä tiheästi asutuilla kaupunkialueilla. Kun matkustat valtatie, laite on täysi hälytys suurin tutkan herkkyys parhaan mahdollisen suorituskyvyn. Kun valitset city-tila, A77 kääntää alas herkkyyden avain tutka bändejä auttaa poistamaan vääriä hälytyksiä.

8.Yhteensä Bändi Suojelu Tämä auto DVR on monia bändejä,kuten X, K, Ka,Laser-ja CT.Niin monet bändit tulee suojata ajo huolellisesti.

9.City1/City2/Highway Liikennemuotojen Paina City-painikkeen avulla käyttäjä voi valita käyttötapa, vähentää taajuus vääriä tiheästi asutuilla kaupunkialueilla.

10.Kristallinkirkas Ääni Marian Tarjota selkeä viestintä ilmoitukset ja menu-vaihtoehtoja, jolloin kuljettaja voi keskittyä ajamiseen.

11.WDR / Night Vision Laaja Dynaaminen Alue mahdollistaa kameran toimimaan parhaalla mahdollisella tavalla hämärässä. WDR-tekniikka säätää automaattisesti valotuksen luoda tasapainoisia kuvia ja kuvamateriaalia. OV4689 alhainen valaistus kuva-Anturi yhdistettynä ulkopuoliset valot takaa loistavan kuvanlaadun jopa yöllä. Takaa-ajo kirjataan milloin ja missä tahansa.

12.Silmukka Tallennus-dash cam kirjaa saumaton videoleikkeitä automaattisesti. Kun muistikortti on täynnä, se korvaa vanhimmat auki videoleikkeitä jotta keskeytymätön seuranta sinulle. Pituus kunkin videoleikkeen voidaan asettaa 3,5 ja 10 minuuttia

13.Liikkeentunnistus, Kun se tunnistaa LIIKETTÄ (joku lähellä teidän auto tai ajoneuvo alkaa liikkua), laite automaattisesti tallentaa lyhyt video muutaman sekunnin. Ehdottaa poistaa tämän ominaisuuden käytöstä päivittäisessä käytössä; muuten se voi tallentaa jatkuvasti.

14.LDWS Kiitos LDWS-toiminto,se varoittaa sinua, kun auto alkaa liikkua ulos, se on normaalia lane.

Paketti

1xCar Kamera

1xCar Laturi

1xUSB Kaapeli

1xStand

1XManual(venäjäksi)

Huomaa languge varoitus sävy on venäjäksi. Auton DVR on erittäin pieni akku, se täytyy kytkeä sähköt toimi normaalisti. Tietokanta Speedcam on neutraaleja tietoja, joita voidaan käyttää useimmissa alueella Venäjällä,mutta siellä voi olla joitakin kauko-alue, jossa voi käyttää.Lisäksi tietokanta voi olla hysteretic päivittää.Jos sinulla on täsmälleen tietokantaan,voit toimittaa meille.Voimme päivittää sen sinulle. Käsikirja on vanha versio, joka ei ole päivitetty, se on vain viitteellisiä. Parametrit on joitakin virheitä, kuten A7LA50 piirisarja on, mutta käsin se on A7LA30, jne. Päivitämme manuaalinen pian. Anteeksi tuoda ongelmia. Lue oikeat parametrit täällä, ei ole manuaalinen.

Yksikkö Tyyppi pala
Pakkauksen Paino 0.6kg (1.32lb.)
Paketin Koko 10cm x 10cm x 5cm (3.94in x 3.94in x 1.97in)
Muistikortti Tarvitaan Reding Nopeus Luokka 10
Kameran Resoluutio 1920x1080
Pikseliä 300Mega
Kuvakulma 170°
Akku Sisäänrakennettu
tutkanpaljastin tukea
POI( Kyky Lisätä Omia Kohta ) tukea
Erityistä Ominaisuudet Mikrofoni,Led-Näyttö,liikkeentunnistus,Anti Tärinä,Bult GPS,Laaja Dynaaminen Alue,Aika&Päivämäärä Näyttö,GPS Tracker,Ylinopeuden Muistuttaa,Automaattinen valkotasapaino,Sykli Tallennus,G-anturi,Syklinen Tallennus -, Yö Visio,tutkanpaljastin
Kuvasuhde 16
Näytön Koko 2.7"
Videon Resoluutio Super HD 1296p 30fps
Speedcam Tuki (venäjä)
Sd-Kortin Muistiin Lisää 64G TF-Kortti, Lisätä 16G TF Kortti, Lisätä 32G TF-Kortti, Ei mitään TF Kortti
Chipset CPU Ambarella A7LA50D
OSD-Kieli Venäjä,Venäjä,Englanti
Video-Koodi H. 264
Alkuperäinen Paketti Kyllä
GPS logger Sisäinen
Assembly-Tila Kannettava Tallennin
Kuvaa Sekunnissa 30
Tutka Bändejä X/K/Ka/La/CT
Kosketusnäyttö No
Tuotemerkki Ruccess
Akun Vain lyhyen aikaa tallennus ja tiedostojen suojaaminen
Auton DVR DashCam
Kohteen Tyyppi Auton DVR
Tutka-Tilassa Valtatie / City1 / City2
Imaging-Anturi OmniVision OV4689 4Mp 1/3
Määrä Linssit 1
Pysäköinti Seuranta tukea
Käyttöliittymä USB2.0,HDMI,Micro SD/TF
Max Ulkoinen Muisti 64g
Piirisarjan Valmistaja Ambarella
Video-Muodossa MPEG-4

Kirjoita arvostelu

Ambarella A7LA50 3-In-1 GPS-Auton DVR Auto Kamera Anti Tutka-Auto-Ilmaisin Viiva Cam Video Recorder 1296p Speedcam HD 1080p Strelka

Ambarella A7LA50 3-In-1 GPS-Auton DVR Auto Kamera Anti Tutka-Auto-Ilmaisin Viiva Cam Video Recorder 1296p Speedcam HD 1080p Strelka

Rakas Arvostettu Asiakas, Kiitos paljon teidän tilaus! 11 24 Feb. ovat meidän kevätjuhla Loma. Voit sijoittaa, jotta yleensä näinä päivinä. Palaamme töihin 25 Feb., ja käsittelemme tilauksesi niin pian kuin mahdollista. Ambarella A7LA50 3-In-1 GPS-Auton

Tutustu myös

Tuote onnistuneesti lisätty tuotteeseen verrattuna!