Tuoteryhmä

Kauko-Marine Spotlight Kuorma-Auto HID Xenon-Valonheitin Veneen 4 Tapa Pyörivä 12V 35W

Uusi

€168.03

€210.04

-20 %

Varastossa

Asiasanat: 12V 35W, HID XENON, auton hid, Halvat 12v 35w, Korkea Laatu hid xenon, Kiina auto hid Toimittajat.

1:Sovellus:

Romote ohjaus valonheitin voi suorittaa omnibearing, multi-kulma ja pitkän kantaman valaistus tehtävä, se on tehokas ophthalmacrosis veden toimintaa jahti, rannikkovartiosto, merijalkaväen poliisi, kalastusaluksia, jne. 2:Kuvaus:

Klassinen tyyli kaukosäädin MS-HID valonheitin tekee jahdit tyylikäs. Se koskee maailman johtava xenon-lighting-teknologia, ja valonsäteet on lähellä väriä auringonvalossa valkoinen. Tällainen valkoinen valo voi suuresti laajentaa näkemyksiä yö ehtoja ja vahvistavat selvästi veden valtio varmistaa turvallinen ajo yöllä ehtoja. Sateessa, halogeeni lamppu voi osoittavat selvästi, veden valtio, mutta xenon-lamppu ei. Se tarjoaa parhaan valaistuksen vaikutus ja etäisyys. Kytkin koskee high-tech-touch herkkä muotoilu ja tuntuu melko hyvältä. Asunto käyttää kova termoplastisuutta kehon ja on korkea antioxidativity ja iskunkestävyys. Se voi myös toimia tällaisissa rankkasade vihamielisessä ympäristössä. Korkea-laatu ja korkea-standardi manufaturing vaatimus tehdä niistä kestäviä, turvallisia ja luotettavia. 3:Valaistus Luminanssi

HID 35W xenon-polttimo, Valovirta 3500LM, värilämpötila 6000K. Sen valaistuksen approches väri tempreture ja ferfect auringonvaloa keskipäivällä, ja on enemmän kuin 3000 tuntia elämän. Se on myös laaja näkymä, joka tuo sinulle unprecesented mukavuutta. 4:Valaistus etäisyys:

Xenon lamppu on suurempi valaistus alue, kauempana etäisyys, ja suurempi luminanssi. Se on paras mukava valaistus vaikutus. 5:Valaistus kulma:

Se voi kiertää kaukosäätimellä kohti oman vaatimus, ja on moottori protector anti-yli kaukosäätöinen, voi vasemmalle ja oikealle pyörittää yli 360 astetta ja ylös ja alas kiertää yli 72 asteen. 6:Asennus:

Sen pohja suoraan kiinteä jahti kätevästi ja tiiviisti. 7:Yhteys:

Asennuksen jälkeen, punainen viiva muodostaa positiivinen napaisuus, ja musta viiva yhdistää negatiivinen napaisuus. 8:kaukosäätöinen ohjeet:

Avaa kauko-ohjaimen painiketta, se alkaa tasainen valaistus säteilytys. Sitten voit painaa ylös/alas/vasemmalle/oikealle säätää suuntaan valo säteilytys. Kun kosketat painiketta POIS päältä, kauko-ohjaus lakkasi. 9:Huomautuksia: a) kauko-ohjaus-valonheitin on dc 12v/dc 24v DC virtalähde, joten akun kanssa muut jännitteet tai muut AC power suply ei voida käyttää. b). Välttämiseksi sähköenergian kulutus, kytkin pitäisi sammuttaa päivä.

Pakkauksen Paino 3.5kg (7.72lb.)
Paketin Koko 33cm x 27cm x 22cm (12.99in x 10.63in x 8.66in)
Yksikkö Tyyppi pala
Tuotemerkki BYSSEA
Materiaalit Valkoinen ABS-Muovia
Vedenpitävä IP67
Xenon-Valon Tyyppi Yhden Xenon-Ajovalot
Xenon-Ajovalot Malli H1
Valonlähde Xenon
Teho HID 35W
Kohteen Tyyppi Valo Hankinta
Jännite 12V
Lumen 3500LM
Volt 12V DC
Lampun Tyyppi H1
Väri Lämpötila 6000K
Nykyinen Piirtää 3 A @12V

Kirjoita arvostelu

Kauko-Marine Spotlight Kuorma-Auto HID Xenon-Valonheitin Veneen 4 Tapa Pyörivä 12V 35W

Kauko-Marine Spotlight Kuorma-Auto HID Xenon-Valonheitin Veneen 4 Tapa Pyörivä 12V 35W

1:Sovellus: Romote ohjaus valonheitin voi suorittaa omnibearing, multi-kulma ja pitkän kantaman valaistus tehtävä, se on tehokas ophthalmacrosis veden toimintaa jahti, rannikkovartiosto, merijalkaväen poliisi, kalastusaluksia, jne. 2:Kuvaus: Klassinen tyyli kaukosäädin

Tutustu myös

Tuote onnistuneesti lisätty tuotteeseen verrattuna!