Tuoteryhmä

Maaperän kosteus anturi RS485-näytön Korkea-tarkkuus, Korkea luotettavuus SM2801BD

Uusi

€81.41

Varastossa

Asiasanat: Maaperän kosteus anturi, Kosteus-Anturi, Maaperän Kosteutta, Halpa maaperän kosteus anturi, Korkea Laatu kosteus-anturi, Kiinan maaperän kosteutta Toimittajat.

Tuotteen käyttöönotto SM2801BD maaperän kosteus anturi maaperän kosteus anturi voi olla pitkän matkan siirto, pitkä haudattu maaperään ja käyttö kiinteän pisteen tarkkailu-ja online-mittaus kosteutta pinnalla ja syvä maaperä, jota kutsutaan myös maaperän kosteus testeri. RS485 teollisuus-käyttöliittymä, voidaan liittää suoraan eri näyttö välineitä, maaperän kosteuden seuranta. Hyödyllisyysmalli voidaan käyttää laitteen valvontaa varten vesipisteitä tai mittaus-liikkeen. Maaperän fysikaalis-kemialliset ominaisuudet, maaston eroja, ilmastonmuutos ja ihmisen maaperän hallinnan toimenpiteillä on erilaisia vaikutuksia maaperän kosteus, maaperän kosteus ja pinnan ominaisuudet myös, on olemassa suhde. SM2801BD on eräänlainen korkean tarkkuuden, korkea luotettavuus, nopea maaperän kosteuden mittaus anturi, joka ei vaikuta maaperän rakenne. Anturi on valmistettu uusimman FDR periaate maailmassa. Sen suorituskyky ja tarkkuus voidaan verrata TDR tyyppi ja FD tyyppi maaperän kosteus anturi, ja on enemmän etuja luotettavuus ja mittauksen nopeus. Hyödyllisyysmalli voidaan soveltaa (1) maatila automaattinen kastelujärjestelmä (2) maaperän kosteutta control system () kasvihuone istutus maaperän kosteutta control system (4), autiomaan alueella, maatalouden automaattinen kastelujärjestelmä järjestelmä. Muissa yhteyksissä, jotka täytyy seurata maaperän kosteutta. SM2801BD on uuden sukupolven maaperän kosteuden mittaus anturi, käyttäen teollista tarkkuutta ydinosat, joka on ylivoimainen tarkkuutta ja vakautta pitkällä aikavälillä. Pienikokoinen muotoilu, helppo kuljettaa ja asentaa. Rakenteellinen suunnittelu ja kohtuullinen tiiviste, ruostumaton teräs koetin varmistaa sovellettavuus ja universaalisuus. Epoksi hartsi tiiviste voidaan suoraan haudattu maaperään käyttäen ja ilman korroosiota, pitkä käyttöikä. Korkea mittaus herkkyys ja tarkkuus, korkea anti-jammailua suunnittelu, luotettava ja vakaa suorituskyky. SM2801BD teollisuuden yleinen käyttöliittymä, tehdä sivuston mittaukseen joustavampi, voi sopeutua eri otteeseen. tekniset parametri parametri Tekniset indeksi syöttöjännite DC6 ~ 24V (DC jännitteen) mittaus alue 0-100% mittaustarkkuus 3%FSD Anturin pituus Anturin halkaisija Phi 3mm Mittapään materiaali Ruostumaton teräs tiivistys materiaali, epoksi hartsi vasteajan Mittaus asettumisaika 2 sekuntia signaali RS485 MODBUS-RTU-ja LCD-näyttö, Mittaus-taajuus 100MHz mittausalueen Keskitetty keskelle anturi, ympäröivän 30mm on 70mm Tuotteen kulutus Toiminta-ympäristö: -30 ° C - +85 ° C: Ääriviivat ulottuvuus 70 x 45 x 18mm (ilman probe)

Yksikkö Tyyppi pala
Paketin Koko 15cm x 15cm x 15cm (5.91in x 5.91in x 5.91in)
Pakkauksen Paino 0.5kg (1.10lb.)
Teoria Ultraääni-Anturi
Malli Numero SM2801BD
Tyyppi Magneettinen Anturi
Materiaali Polymeeri
Lähtö Analoginen Anturi
Tuotemerkki BETTERSHENGSUN
Käyttö Paine-Anturi

Kirjoita arvostelu

Maaperän kosteus anturi RS485-näytön Korkea-tarkkuus, Korkea luotettavuus SM2801BD

Maaperän kosteus anturi RS485-näytön Korkea-tarkkuus, Korkea luotettavuus SM2801BD

Tuotteen käyttöönotto SM2801BD maaperän kosteus anturi maaperän kosteus anturi voi olla pitkän matkan siirto, pitkä haudattu maaperään ja käyttö kiinteän pisteen tarkkailu-ja online-mittaus kosteutta pinnalla ja syvä maaperä, jota kutsutaan myös maaperän kosteus testeri.

Tutustu myös

Tuote onnistuneesti lisätty tuotteeseen verrattuna!