Tuoteryhmä

10kpl/paljon DS1337 DS1337C SOP16 I2C Serial Real-Time Clock

Uusi

€10.01

Varastossa

Asiasanat: Consultor.news, Consultor.news, verkkokaupoissa, Automotive, Puhelimet & Tarvikkeet, Tietokoneet Ja Elektroniikka, muoti, Kauneus & Terveys, Home & Garden, Lelut Ja Urheilu, Häät & Tapahtumat.

Shenzhen Fengshengxin Electronics Co. Ltd on ammatillinen harjoittavat elektroniset komponentit supply company, yhtiö "maine ensimmäinen, asiakkaan ensimmäinen" periaate, kiitosta ja luottamuksen monet asiakkaat kotona ja ulkomailla. Apua ja tukea suurin osa asiakkaista, kovaa kilpailua, yritysten innovoinnin, vähitellen kehittää kehittyvällä alalla e-commerce on tehnyt suurta kehitystä, ja on muodostunut joukko ainutlaatuinen hallinta ja käyttöjärjestelmä. Asiakkaan hallinta ja myynnin johtaminen, on saavuttanut office automation. Yrityksen tiedot Internetin kautta, että monet harjoittaja, integroitujen piirien selvitäkseen muuttuvilla markkinoilla, antamaan täyden pelata edut korkea teknologia, tarjota laadukkaita palveluita asiakkaillemme.

Yhtiö runsas tarjonta, toimitus, nopea, peer on hyvä maine.

Yksikkö Tyyppi paljon (10 kpl/erä)
Paketin Koko 10cm x 10cm x 3cm (3.94in x 3.94in x 1.18in)
Pakkauksen Paino 0.1kg (0.22lb.)
Sovellus Kansainvälinen standardi
Tyyppi IC
Hajoamista Teho Kansainvälinen standardi
Käyttölämpötila Kansainvälinen standardi
Tuotemerkki FSXSEMI
Malli Numero DS1337C
Syöttöjännite Kansainvälinen standardi
Kunto UUSI

Kirjoita arvostelu

10kpl/paljon DS1337 DS1337C SOP16 I2C Serial Real-Time Clock

10kpl/paljon DS1337 DS1337C SOP16 I2C Serial Real-Time Clock

Shenzhen Fengshengxin Electronics Co. Ltd on ammatillinen harjoittavat elektroniset komponentit supply company, yhtiö maine ensimmäinen, asiakkaan ensimmäinen periaate, kiitosta ja luottamuksen monet asiakkaat kotona ja ulkomailla. Apua ja tukea suurin osa asiakkaista, kovaa

Tutustu myös

Tuote onnistuneesti lisätty tuotteeseen verrattuna!