Tuoteryhmä

VRT.... 1set Hidastuvuus DC-moottori + tukevat pyörät , a / smart-auton runko , moottori / robotti auton pyörät

Uusi

€1.32

Varastossa

Asiasanat: Auton Runkoon, pyörät pyörän, moottori dc-moottori, Halvat auton runkoon, Korkea Laatu pyörät pyörän, Kiina moottori dc-moottori Toimittajat.

Tervetuloa myymälästämme

Jos ostat enemmän määrä, Ota meihin yhteyttä

Banktransfer

1) Emme hyväksy Alipay, Länsi-Unionin, TT. Kaikki tunnetuimmat luottokortit hyväksytään kautta turvallinen maksu-prosessori ESCROW.

2) Maksu on suoritettava 3 päivän kuluessa tilauksen.

3) Jos et voi kassalle heti huutokaupan lähellä, odota muutama minuutti ja yritä uudelleen Maksut on suoritettava 3 päivää.

1. MAAILMANLAAJUISESTI SUOMI. (Paitsi joissakin maissa ja APO/FPO)

2. Tilaukset käsitellään ajallaan jälkeen maksunvarmentamisvälineen.

3. Me vain aluksen vahvistettu tilaus-osoitteet. Tilauksesi osoite ON OTTELU toimitusosoite.

4. Kuvissa ei ole varsinainen kohde ja ovat vain viitteeksi.

5. PALVELUN KAUTTAKULKU-AIKA on säädetty lentoliikenteen harjoittajan ja sulkee viikonloppuisin ja pyhinä. Transit-ajat voivat vaihdella, erityisesti lomakaudella.

6. Jos et ole saanut lähetyksen 30 päivän kuluessa maksun, ota meihin yhteyttä. Meidän tulee seurata lähetyksen ja saada takaisin niin pian kuin mahdollista vastauksen. Tavoitteenamme on asiakkaan tyytyväisyys!

7. Koska kannan tila ja aika eroja, me valita postittaa kohteen ensimmäinen saatavilla varastoon nopea toimitus.

8. Toimitusaika: Maan Noin. Toimitusaika

Kiina Post Ilma-Mail yhdysvallat, Iso-Britannia, Australia 20-30 työpäivää Kanada, Länsi-Eurooppa, Pohjois-Eurooppa, Keski-Eurooppa 20-30 työpäivän kuluessa Muussa Maassa 20-30 työpäivää, Fedex tai DHL: Pohjois-Amerikka, Australia, Länsi-Eurooppa, Pohjois-Eurooppa, Keski-Eurooppa 3-7 työpäivää Muu Maa 5-10 työpäivää

1. Sinulla on 7 päivää yhteyttä ja 30 päivää palauttaa sen alkaen se on vastaanotettu. Jos tämä tuote on omassa hallussa enemmän kuin 7 päivää, katsotaan käytetyn emmekä NUMEROSSA HYVITYSTÄ TAI VAIHTO. EI ole POIKKEUKSIA! Toimituskulut on karhu sekä myyjän ja ostajan kahtia.

2. Kaikki palasi erät ON alkuperäisessä pakkauksessa ja sinun ON ANNETTAVA meille merenkulku seurantanumeron, erityinen syy palata, ja sinun po#.

3. Me palautamme TÄYDEN VOITTAVAN TARJOUKSEN SUMMA, saatuaan kohteen alkuperäisessä kunnossa ja pakkauksen kaikki osat ja tarvikkeet mukana, KUN SEKÄ Ostaja ja Myyjä peruuttaa kauppa päässä Consultor.news. TAI, voit valita korvaavan.

4. Me maksaa kaikki toimituskulut, jos tuote(t) on (ovat) ei mainostetaan.

1. 12 kuukautta Valmistajan rajoitettu Takuu vialliset tuotteet (pois lukien kohteita vaurioituneet ja/tai väärin vastaanottamisen jälkeen). Tarvikkeet tulevat, jossa on 3 kuukauden takuu.

2. Vialliset tuotteet ON raportoitava ja palautetaan takuuaikana (ja alkuperäisessä pakkauksessa, jos mahdollista). Sinun täytyy kertoa meille, mikä vika on, ja anna meille tilausnumerosi. EMME KORJAA TAI VAIHDA KOHTEITA KANSSA PÄÄTTYI TAKUU.

Hyväksyt kaikki edellä lueteltujen politiikkojen kun tilaus Consultor.news!

Me säilyttää korkeat standardit huippuosaamisen ja pyrimme 100% asiakastyytyväisyyteen! Palaute on erittäin tärkeää, pyydämme, että otat meihin yhteyttä välittömästi ENNEN kuin annat meille, neutraali tai negatiivinen palaute, jotta voimme tyydyttävästi osoite huolesi.

Se on mahdotonta käsitellä asioita, jos emme tiedä niistä

tervetuloa ensi käy

Yksikkö Tyyppi Asettaa
Paketin Koko 15cm x 12cm x 2cm (5.91in x 4.72in x 0.79in)
Pakkauksen Paino 0.22kg (0.49lb.)
Kunto UUSI
Tyyppi Logiikka ICs
Tuotemerkki Megmoki

Kirjoita arvostelu

VRT.... 1set Hidastuvuus DC-moottori + tukevat pyörät , a / smart-auton runko , moottori / robotti auton pyörät

VRT.... 1set Hidastuvuus DC-moottori + tukevat pyörät , a / smart-auton runko , moottori / robotti auton pyörät

Tervetuloa myymälästämme Jos ostat enemmän määrä, Ota meihin yhteyttä Banktransfer 1) Emme hyväksy Alipay, Länsi-Unionin, TT. Kaikki tunnetuimmat luottokortit hyväksytään kautta turvallinen maksu-prosessori ESCROW. 2) Maksu on suoritettava

Tuote onnistuneesti lisätty tuotteeseen verrattuna!