Tuoteryhmä

2 kpl Vedenpitävä Ultraääni-Moduuli JSN-SR04T vesitiivis Integroitu Etäisyyden Mittaus anturi Anturi Arduino

Uusi

€12.62

Varastossa

Asiasanat: anturit arduino, vedenpitävä ultraääni, Vedenpitävä Ultraääni-Moduuli, Halvat anturit arduino, Laadukas vedenpitävä ultraääni, Kiina vedenpitävä ultraääni-moduuli Toimittajat.

Sähköiset ominaisuudet Sähköiset parametrit: JSN-SR04T käyttöjännite: DC 3 ~5.5 V lepovirta: Akustinen emissio-taajuus: 40khz Kaukaisin alue: 600cm Viime alue: 20cm Matkan mittauksen tarkkuus: ± 1 cm Tarkkuus: 1mm Mittaus-kulma: 75 astetta Input trigger signal: TTL-pulssin edellä 10uS Serial lähetä komento: 0X55 Lähtö kaiku signaali: Lähtö pulssin leveys tason signaalin, tai TTL 3-5.5 V (positiivinen teho) Trig (RX) RX Echo (output) TX GND (virtalähteen negatiivinen Tuotteen Koko: 42 * W29 * H12 mm Työskentely lämpötila: -20 ℃ - +70 ℃ Tuotteen väri: PCB board on sininen Tuotteen Ominaisuudet 1.Pieni koko, helppo käyttää 2. alhainen virrankulutus 3. Korkea tarkkuus 4, havaitseminen sokeita pisteitä, kauemmas 5, lähtö menetelmä monipuolistaminen, pulssin leveys lähtö -, sarja-lähdön Huomautus: Tämä moduuli ei tulisi periä yhteyden, live-yhteyden, anna moduuli ensimmäinen GND kytketty, muuten se vaikuttaa normaalia työtä moduuli. Aina, mitattavan kohteen pinta-ala on vähintään 0,5 neliömetriä ja kone tarpeen sileä, muuten vaikuttaa mittaustuloksiin.

Oletuksena työ-tila on Tilassa 1. Tila 1: R27 = auki, että ei hitsaus. Malli on kuvattu alla Perus toimintaperiaate: Käyttää IO portti TRIG laukaista alue, vähintään 10us korkea kirjain. Moduuli automaattisesti lähettää 8 40khz kanttia, automaattisesti tunnistaa, onko signaalin takaisin; on signaali palaa, läpi IO portti ECHO tuotannon korkea taso, korkea taso jatkuva aika on ultraääni aika käynnistää palata. Testi etäisyys = (korkea aika * äänen nopeus (340M / s)) / 2; Kun moduuli käynnistetään, jos kaikua ei saanut (syystä on enemmän kuin mitattu alue-tai anturi ei ole positiivinen mitattava kohde), ECHO-portti tulee automaattisesti alhainen jälkeen 60MS, merkintä loppuun mittaus, riippumatta Voimaa tai ei. LED-merkkivalo, LED-ei-virran merkkivalo, se saa laukaista signaali sen jälkeen, kun moduuli, tämä Kun moduuli on käyttökunnossa. Vain täytyy antaa pulssin edellä 10uS laukaista signaali moduuli on myönnetty enintään 8 40kHz sykli tasoa ja tunnistaa kaiun. Kaikusignaali on lähtö kerran kaiku-signaali havaitaan. Kaiku pulssin leveys ja pulssi on verrannollinen mitatun matkan. Mikä lähettämällä viesti vastaanotetun kaiun signaalin aikaväli Voi laskea etäisyys. Kaava: uS / 58 = cm tai uS / 148 = tuumaa; tai: matka = aika *Äänen nopeus (340M / S) / 2; suositeltu mittauksen aikana on 60ms tai enemmän, jotta vaikutus lähetetyn signaalin kaiun signaalin. Tila 2: R27 = 47K on hitsaus-47K vastus. Malli on kuvattu alla Serial esitysmuoto TTL-taso, että: 100MS moduuli sykli automaattivaihteisto arvo etäisyys, mm. Sarja-siirtonopeus: 9600, n, 8,1. Moduuli vallan tunnustamista, suoraan työhön tilassa, moduuli suorittaa etäisyyden jokainen 100ms välillä Ja lähdöt yksi runko pin-TX, jossa on neljä 8-bittinen data. Rungon muoto on: 0XFF + H_DATA + L_DATA + SUMMA 1.0 XFF: kehyksen aloittaa tiedot, joita käytetään tuomitsemaan; 2.H_DATA: ylemmät 8 bittiä matkan tiedot; 3.L_DATA: alemmat 8 bittiä matkan tiedot; 4.SUMMA: data ja sen 0XFF + H_DATA + L_DATA = SUM (vain matala 8) Huomautus: H_DATA ja L_DATA syntetisoida 16-bit data, joka on etäisyys millimetreinä. Kuvaus: moduulin lähdöt lähimmän etäisyyden arvo kuollut alue. Jos moduuli ei mittaa dataa tai on kantaman ulkopuolella Mitattu ulostulo 0. LED-merkkivalo, LED-ei-sähkökäyttöiset ilmaisin moduuli kytketty toimimaan, kun valo, sitten moduuli on Työskennellä valtion.

Tila 3: R27 = 120K on hitsaus-120K vastus. Vuonna serial port-tilassa Moduuli teho tunnustamista moduuli osaksi valmiustilassa, serial esitysmuoto TTL-taso, serial port baud rate: 9600, n, 8, 1. Kun RX-portin saa 0X55 opetusta moduuli käynnistyy aina ja tuotokset pin TXOut runko 4 8-bittinen data. Rungon muoto on: 0XFF + H_DATA + L_DATA + SUMMA 1.0 XFF: kehyksen aloittaa tiedot, joita käytetään tuomitsemaan; 2.H_DATA: ylemmät 8 bittiä matkan tiedot; 3.L_DATA: alemmat 8 bittiä matkan tiedot; 4.SUMMA: data ja sen 0XFF + H_DATA + L_DATA = SUM (vain matala 8) Huomautus: H_DATA ja L_DATA syntetisoida 16-bit data, joka on etäisyys millimetreinä Kuvaus: moduulin lähdöt lähimmän etäisyyden arvo kuollut alue. Jos moduuli ei mittaa dataa tai on kantaman ulkopuolella Mitattu ulostulo 0. LED-merkkivalo, LED-ei-virran merkkivalo, se saa 0X55 trigger-signaalin moduuli, tämä Kun moduuli on käyttökunnossa.

Pakkauksen Paino 0.122kg (0.27lb.)
Paketin Koko 10cm x 10cm x 2cm (3.94in x 3.94in x 0.79in)
Yksikkö Tyyppi paljon (2 kpl/paljon)
Käyttö Paine-Anturi
Tyyppi Tärinä Anturi
Malli Numero Vedenpitävä Ultraääni-Moduuli JSN-SR04T
Materiaali Seos
Tuotemerkki Teidän Cee
Teoria Ultraääni-Anturi
Lähtö Digitaalinen Anturi

Kirjoita arvostelu

2 kpl Vedenpitävä Ultraääni-Moduuli JSN-SR04T vesitiivis Integroitu Etäisyyden Mittaus anturi Anturi Arduino

2 kpl Vedenpitävä Ultraääni-Moduuli JSN-SR04T vesitiivis Integroitu Etäisyyden Mittaus anturi Anturi Arduino

Sähköiset ominaisuudet Sähköiset parametrit: JSN-SR04T käyttöjännite: DC 3 ~5.5 V lepovirta: Akustinen emissio-taajuus: 40khz Kaukaisin alue: 600cm Viime alue: 20cm Matkan mittauksen tarkkuus: ± 1 cm Tarkkuus: 1mm Mittaus-kulma: 75 astetta Input trigger signal: TTL-pulssin

Tutustu myös

Tuote onnistuneesti lisätty tuotteeseen verrattuna!