Tuoteryhmä

Ilmainen Toimitus!! 315MHZ NÄKI / NM R315A 3 3 jalkaa / 315M pyöreät kasvot / kristalli /Sähköinen Komponentti

Uusi

€0.63

€0.75

-16 %

Varastossa

Asiasanat: Elektroniset komponentit, crystal sähköinen komponentti, elektroninen komponentti, Halvat elektroniset komponentit, Korkea Laatu crystal sähköinen komponentti, Kiina komponentin elektroniset Toimittajat.

huom! ! Alle $ 7 $ no seuranta numero

...

315MHZ NÄKI / NM R315A 3 3 jalkaa / 315M pyöreät kasvot / kristalli

...

...

Tuotteen Kuvaus 15 MHZ NÄKI / NM R315A / 3 3 jalkaa / 315M pyöreät kasvot crystal Sovellukset: Laajalti käytetty pienitehoisia lähettimiä ja taajuuden säätö on superheterodyne-vastaanottimen paikallisoskillaattorin. ...

Tervetuloa meidän ostoksia, nauttia toimitus täällä, voit ottaa yhteyttä minuun vapaasti jos kysyttävää, yleensä, lähetämme datasheet,koodi sähköpostitse . toivomme, tehdä bisnestä kanssasi.

maksu: me vain hyväksyä maksun luottokortilla,western union. Pahoittelemme, että emme voi hyväksyä muita maksutapoja, kuten sekillä tai postiosoitusten . Merenkulku: toimitamme Maailmanlaajuisesti, mutta Italia, Nigeria, Brasilia vie kauan toimitus aika . Ennen ostamista, varmista, että osoite on oikea. Tai ei, ole hyvä ja korjaa ennen maksua Aluksen maailmanlaajuisesti Hong Kong sisällä 12-24 tunnin kuluttua maksu päätökseen saanut, ja antaa sinulle seurantanumeron asap. joskus me lähetämme sitä taulu post air mail, jos vain yksi alhainen hinta tilaus.Toivon, että ymmärrät. suosittelemme toimitus DHL tai EMS ,ja meillä on antoi alennusta,voit saanut sen 4-9 arkipäivää . se kestää noin 15-30pv yleensä jos toimitus Kiinan/Hong Kong post air mail Palaute: palaute on meille erittäin tärkeä, pls jätä minua 5 tähteä palautetta, jos olet tyytyväinen palveluumme ja meidän eriä,tai pls yhteyttä minuun, jos on olemassa jokin ongelma meidän kohteita.meidän tulee ratkaista se asap. Takuu-ja Paluu: 12-kuukauden Takuu vialliset tuotteet (pois lukien kohteita vaurioituneet ja/tai väärin vastaanottamisen jälkeen). Ostaa luottavaisin mielin Palautus tai vaihto pyynnöstä on saatavilla vain pyynnöt 1 viikon kuluessa sen jälkeen, kun paketti vastaanotettu & palauttaa kohteen samassa kunnossa kuin sai. Ota meihin yhteyttä, pyytää palautuslomaketta. Nimesi, huutokauppa numero, ja palautuksen syy olisi sisällytettävä sähköposti. Kaikki tuotteet palautetaan täytyy sisältää kaikki alkuperäiset pakkausmateriaalit. Ota pakkaa tuote huolellisesti. Kohteet palannut testataan ja uuden korvaavan toimitetaan ostajalle heti kun löytyy viallinen. Siinä tapauksessa, että sopiva vaihtaminen ei ole käytettävissä, sitten palautusta myönnetään. Toimitus -, käsittely-ja vakuutus maksuja ei palauteta. Palautuksen toimituskulut maksetaan Ostaja. MEISTÄ: meillä on paljon enemmän tuotteita, pls yhteyttä, jos tarvitset.tervetuloa tukku. PALJON KIITOS!!

Paketin Koko 11cm x 11cm x 11cm (4.33in x 4.33in x 4.33in)
Pakkauksen Paino 0.1kg (0.22lb.)
Yksikkö Tyyppi pala
Malli Numero UUSI
Syöttöjännite UUSI
Tyyppi Logiikka ICs
Kunto UUSI
Sovellus Tietokone
Hajoamista Teho UUSI
Käyttölämpötila UUSI

Kirjoita arvostelu

Ilmainen Toimitus!! 315MHZ NÄKI / NM R315A 3 3 jalkaa / 315M pyöreät kasvot / kristalli /Sähköinen Komponentti

Ilmainen Toimitus!! 315MHZ NÄKI / NM R315A 3 3 jalkaa / 315M pyöreät kasvot / kristalli /Sähköinen Komponentti

huom! ! Alle $ 7 $ no seuranta numero ... 315MHZ NÄKI / NM R315A 3 3 jalkaa / 315M pyöreät kasvot / kristalli ... ... Tuotteen Kuvaus 15 MHZ NÄKI / NM R315A / 3 3 jalkaa / 315M pyöreät kasvot crystal Sovellukset: Laajalti käytetty pienitehoisia

Tuote onnistuneesti lisätty tuotteeseen verrattuna!