Tuoteryhmä

3D-tulostin rod akseli 4mm lineaarinen varren pituus 150mm ruostumaton teräs pyöreä tanko akseli 1kpl

Uusi

€0.15

Varastossa

Asiasanat: 3d-tulostin rod, akseli 4mm, akseli lineaarinen, Halpa 3d tulostin rod, Korkea Laatu akseli 4mm, Kiina akselin lineaarinen Toimittajat.

Huomaa, ennen kuin ostat : Kuva vain viitteenä.todellinen toimitettu tavara on voittaa ! voidaan leikata mitään pituus !

Tyyppi : Lineaarinen akseli

Halkaisija : 4mm

Pituus : 150mm , 160mm

Materiaali : 304 ruostumaton teräs

Kovuus : Noin HRC20-25

Paketin sisältö : 1kpl 4mm akseli

Toimitus Aluksen USA:7-15 päivää Aluksen muut maat:15-35 päivää Huomautus:Brasilia/ Venäjä /Ukraina kestää paljon pidempään kuin muissa maissa,joten palautus aika on enintään 60 päivää. Kohteen lähetetään 48 tuntia sen jälkeen, kun koko maksu on vastaanotettu, lähetämme tilauksia kautta Rekisteröity Ilma-Mail (Sisältyy seurantanumeron) Kiinassa Post Air Mail.

Palautusoikeus 100% Tuotto - Takuu 30 päivää Emme vastaanota palautuksia vaihtaa tai palauttaa 30 päivän kuluessa kohteita toimitus. Kohteet tulee olla alkuperäisessä kunnossa, ei ole kuluneet tai muuttaa. Me ei korvaa palautuksen toimituskulut.

Palaute Kun olet saanut oman kohteen, ota jättää palautetta meille, koska tämä ilmoittaa meille, että olet saanut kohteita. Me todella tarvitsemme teidän positiivista palautetta ja 5 Tähden arviota, kun vastaanotat tilauksesi, annamme sinulle positiivista palautetta. Sinun tyytyväisyys on meille tärkeintä. Jos sinulla on ongelma tai kysymys lippuostoksesi, ota meihin yhteyttä ennen lähtöä tahansa palautetta. Ja anna meille mahdollisuus kohtuullisesti korjata kohtuullisessa ajassa, mitä sinun huolenaihe voi olla. Negatiivinen palaute ei ratkaise mitään. Olemme aina valmiita selvittää asiat. Joten rohkeasti yhteyttä meihin.

Asiakaspalvelu Olemme täällä auttaa tuotteen kanssa kysymyksiä, jotta tilan ja palaa. Sitoutumistamme sinulle on vastata e-mail 24 tunnin kuluessa, viikonloppu 48 tuntia. Lähetä meille sähköpostia kysymyksiä tai huolenaiheita sinulla voi olla.

Myyntiehdot Tuonti tullit,verot ja minä vastaan tästä ei sisälly hintaan tai rahtikuluja.Siellä maksut ovat ostajan responsibity tarkista oman maan tulli-toimisto selvittää, mitä nämä ylimääräiset kustannukset tulee olla ennen ostamista. Meillä on yleensä merkki tavarat edullisia tulli-ilmoituksessa ja yritämme auttaa sinua minimoida tai välttää GST-tai V. A. T. tai muut tuontiverot,mutta emme voi guarance ei verorasitus kuin se on, riippuu maan politiikkaa

Ostajien vaatimukset:

Me tarkistaa huolellisesti kaikki tuotteet ennen siirtoa, kun olet vastaanottanut tavaran, jos näkyvät laatu ongelma, ota meihin yhteyttä välittömästi. Jos on olemassa muita syitä palauttaa tavaran, postikulut maksaa ostaja

Kaikki palautukset tulee olla alkuperäisessä pakkauksessa ja sinun on annettava meille toimitus seurantanumeron, erityistä syytä, palauttaa tilauksesi ID

Pakkauksen Paino 0.03kg (0.07lb.)
Yksikkö Tyyppi pala
Paketin Koko 18cm x 5cm x 5cm (7.09in x 1.97in x 1.97in)
Koko 150mm, 160mm
Malli Numero 150MM
Aluksia Kiina
Tuotemerkki linkki cnc
Kohteen Tyyppi Lineaarinen Rautatie

Kirjoita arvostelu

3D-tulostin rod akseli 4mm lineaarinen varren pituus 150mm ruostumaton teräs pyöreä tanko akseli 1kpl

3D-tulostin rod akseli 4mm lineaarinen varren pituus 150mm ruostumaton teräs pyöreä tanko akseli 1kpl

Huomaa, ennen kuin ostat : Kuva vain viitteenä.todellinen toimitettu tavara on voittaa ! voidaan leikata mitään pituus ! Tyyppi : Lineaarinen akseli Halkaisija : 4mm Pituus : 150mm , 160mm Materiaali : 304 ruostumaton teräs Kovuus : Noin

Tuote onnistuneesti lisätty tuotteeseen verrattuna!