Tuoteryhmä

Geeetech I3 Pro W DIY 3D-Tulostin Puu, jossa on Wi-Fi-Moduuli Stand-alone-Tulostus Työ Auto Tasoitus-Anturi

Uusi

€137.67

€146.46

-6 %

Varastossa

Asiasanat: 3d-tulostin puu, geeetech i3 pro, geeetech i3, Halpa 3d tulostin puu, Korkea Laatu geeetech i3 pro, Kiina geeetech i3 Toimittajat.

Valitse pidät

Tekniset tiedot

Tulostuksen tekniset tiedot:

Tulostustekniikka:

FDM/FFF

Rakentaa tilavuus:

200 x200x180mm

Kerros päätöslauselma:

0.1-0.3 mm

Paikannus Tarkkuus:

0.1-0.3 mm

Hehkulangan halkaisija:

1.75 mm

Suuttimen halkaisija:

0,3 mm

Hehkulampun tyyppi:

ABS/ PLA/Joustava PLA/ Puu /Nylon

Ohjelmisto:

Käyttöjärjestelmä:

Windows/Mac/Linux/EasyPrint 3D-SOVELLUS

Valvonta ohjelmisto:

Tiedostomuoto:

.STL, .G-koodi

Lämpötila:

Max lämmitetty sänky lämpötila:

noin 110°C

Max ekstruuderin lämpötila:

noin 240°C

Sähkö:

Virtalähde input:

110V-220V

Virtalähde Lähtö:

DC12V/15A

Yhteydet:

USB -, SD-kortti (tuki off-line-tulostus)

Wi-Fi (päivitettävissä, jossa on Wi-Fi-moduuli)

Mekaaninen:

Runko:

Laatu puuta levy 6mm paksuus (musta)

Rakentaa Foorumi:

Borosilikaattilasista+heatbed

XYZ Tangot:

Kulutusta kestävä, ruostumaton teräs

Stepper Motors:

Fyysinen strcuture:

1,8° askel kulmassa 1/16 mikro-tehostamalla

Reprap

Fyysiset Mitat Ja Paino

Koneen Ulottuvuus:

45 x 44x 41 cm

Merenkulku laatikko Ulottuvuus:

51 x 31 x17.3 cm

Netto paino:

7.56 kg

Brutto paino:

8,5 kg

Ominaisuudet

1. Avaa hehkulamppuja järjestelmä: ABS/PLA/Joustava PLA/ Nailon/Puu-Polymeeri, joka tarjoaa sinulle laajennettavissa tilaa luovuudelle.

2. Itse kehitetty GT2560 control-järjestelmä, yhteensopiva 3D Touch auto-tasoitus-toimintoa.

3. Luotettavan tulostuksen laatu: kerros resoluutio ja suvaitsevaisuutta toimittaa sileä pinta ja kestävä esine rakenne.

4. Edelleen yksinkertaistettu ja jäykistetty osaa tehdä siitä todellisuutta kokoonpano ja säädä koko runko nopeasti ja helposti. Aikaa säästävä ja täynnä tunnetta saavutus.

5. Parannettu vakaus ja luotettavuus:laatu puuta levyt ja sen vahvistaminen rakenne pitää I3 pro W sujuvasti.

6. Varustettu LCD-2004-paneeli & SD-kortti, stand-alone-tulostus on käytössä. (Huomautus: SD-kortti ei ole mukana tässä pakki.)

7. Cloud 3D-tulostus ratkaisu: käytä Wi-Fi-moduuli nauttia 3D-tulostus untethered. (Huom: Wi-Fi-moduuli ei sisälly tähän kit; sinun täytyy ostaa sen erikseen.)

8. EasyPrint 3D App: tulossa tulostus-ja ohjaustoiminnot, galleria ilmaisia 3D-malleja ja 3D-tulostus yhteisö. Yhdessä withWi-Fi-yhteys, EasyPrint 3D App tarjoaa sinulle tyydyttävä kokemus Cloud 3D-tulostuksen aikakausi.

9. EasyPrint 3D: pala 3D-tulostus ja valvonta ohjelmisto kehittämä Geeetech voit asettaa tulostuksen parametrit, viipale 3D-malleja ja päivittää firmware.

Toimitus Yksityiskohdat

1.Tämä 3D-Tulostin lähetetään express, se kestää 5-7 business päivää toimittaa. Jos osoitteesi on kauko-alueilla, sinun täytyy maksaa ylimääräisiä maksuja.

2.Tullit tai verot ovat ostajan resposibility kaikki listat. Tarkista paikalliselta tullitoimipaikka, jos sinulla on epäilyksiä.Jos sinulla on jokin erityinen pyyntö siitä, declear arvo, pls ystävällisesti yhteyttä meihin.

3.Vahvistakaa, olet laskemisesta oikea ja täydellinen toimitusosoite tänne.Olet resposible lisämaksusta jos paketti on palautettu, koska väärä osoite.

4. Venäjän ostaja, pls kiinnittää huomiota, huomaa, että venäjän tulli on hyvin tiukka, jos lähetämme tämän tulostimen sinulle kautta DHL, sinun on annettava yrityksen nimi ja alv-TUNNUS meille. Tai me lähetämme kautta venäjän Post, toimitusaika on hitaampi kuin DHL.

Meidän Palvelut

Jos tarvitset suurempia määriä, ota meihin yhteyttä tai meille sähköpostia,me yritämme parhaamme, jotta säästää kuljetuskustannuksia sinulle, ja siten, että tuotteen hinta voi olla jotain hyötyä sinulle!

3D-tulostin Tuki:

Voimme tarjota hyvää jälkeen myydä palvelua, jos jokin ongelma ilmeni aikana kulkue, voit vapaasti ottaa yhteyttä meihin apua. Olisimme iloisia palveluksessanne.

3D-tulostimen Takuu:

Jos mitään osia hajosi alle oikean toiminnan aikana tai kuljetuksen aikana,korvaamme ne. Meillä on specialtechnical tukea joukkue auttaa sinua ratkaista ongelma. Mitään ongelmia 3D-tulostin kone,ota meihin yhteyttä. meidän tulee työskennellä voit saada tulostimen takaisin raiteilleen.

Yrityksen Tiedot:

Geeetech Co., Ltd. on korkean teknologian yritys erikoistunut kehittämään ja jakaa 3d-tulostin ja niihin liittyvät tuotteet.Meillä on vahva kyky tarjota luotettava ja kestävä 3D TULOSTIN tuotteita.

Dual Puristimen Kaksinkertainen Päät Reprap 3D-Tulostin Prusa I3 Kaksi-väri Tulostus Korkean Resoluution Impressora LCD-1KG Hehkulanka Lahja on käyttää UL ympäristön suojelu raaka-aineiden ja on CE-sertifioitu hyödykkeitä. Toivottavasti työskennellä kanssanne.

Huomautus

Koska eri maassa on eri lait, jotkut maat ovat vastuussa tuontitullit, Jos tarvitset meitä julistaa alhainen arvo, ole hyvä ja jätä viesti .

Asiakkaat maksavat tilauksen summa ei sisällä tariffi maksu. Jos joudut maksamaan tullit, ota yhteistyötä aktiivisesti. Jos tuote palautetaan meille, koska et suostu maksamaan Tulli vero, sinun täytyy maksaa palautuksen toimituskulut maksu.

Pakkauksen Paino 8.5kg (18.74lb.)
Yksikkö Tyyppi pala
Paketin Koko 51cm x 31cm x 18cm (20.08in x 12.20in x 7.09in)
hehkulampun tyyppi ABS/PLA/Joustava PLA/Puu/Nylon
Rakentaa Määrä 200 x200x180mm
Valvonta ohjelmisto EasyPrint 3D
Paikannus Tarkkuus 0.1-0.3 mm
Tiedosto forma .STL, .G-koodi
hehkulangan läpimitta 1.75 mm
Väri Tulostusnopeus 60-100mm/s
Kerros Päätöslauselma 0.1-0.3 mm
Malli Numero I3 Pro W
Suutin halkai 0,3 mm
Print Technology FDM/FFF
Tuotemerkki GEEETECH
Käyttöjärjestelmä windows/Mac/Linux

Kirjoita arvostelu

Geeetech I3 Pro W DIY 3D-Tulostin Puu, jossa on Wi-Fi-Moduuli Stand-alone-Tulostus Työ Auto Tasoitus-Anturi

Geeetech I3 Pro W DIY 3D-Tulostin Puu, jossa on Wi-Fi-Moduuli Stand-alone-Tulostus Työ Auto Tasoitus-Anturi

Valitse pidät Tekniset tiedot Tulostuksen tekniset tiedot: Tulostustekniikka: FDM/FFF Rakentaa tilavuus: 200 x200x180mm Kerros päätöslauselma: 0.1-0.3 mm Paikannus Tarkkuus: 0.1-0.3 mm Hehkulangan

Tutustu myös

Tuote onnistuneesti lisätty tuotteeseen verrattuna!