Tuoteryhmä

25mmx40mmx112mm LMK25LUU neliö laippa pitkä lineaarinen pallo laakerin 25mm tanko pyöreä akseli cnc-laakeri 1kpl

Uusi

€3.35

Varastossa

Asiasanat: laakeri, lineaarinen laakeri, laakeri cnc, Halpa laakeri, Korkea Laatu lineaarinen laakeri, Kiina laakeri cnc-Toimittajat.

Tyyppi : LMK..LUU neliö laippa pitkä lineaarinen laakeri sarja

Malli numero : LMK25LUU

Sisällä halkaisija : 25mm

Ulompi halkaisija : 40mm

Kokonaispituus : 112mm

Paketin sisältö : 1kpl LMK25LUU

Toimitus Aluksen USA:7-15 päivää Aluksen muut maat:15-35 päivää Huomautus:Brasilia/ Venäjä /Ukraina kestää paljon pidempään kuin muissa maissa,joten palautus aika on enintään 60 päivää. Kohteen lähetetään 48 tuntia sen jälkeen, kun koko maksu on vastaanotettu, lähetämme tilauksia kautta Rekisteröity Ilma-Mail (Sisältyy seurantanumeron) Kiinassa Post Air Mail.

Palautusoikeus 100% Tuotto - Takuu 30 päivää Emme vastaanota palautuksia vaihtaa tai palauttaa 30 päivän kuluessa kohteita toimitus. Kohteet tulee olla alkuperäisessä kunnossa, ei ole kuluneet tai muuttaa. Me ei korvaa palautuksen toimituskulut.

Palaute Kun olet saanut oman kohteen, ota jättää palautetta meille, koska tämä ilmoittaa meille, että olet saanut kohteita. Me todella tarvitsemme teidän positiivista palautetta ja 5 Tähden arviota, kun vastaanotat tilauksesi, annamme sinulle positiivista palautetta. Sinun tyytyväisyys on meille tärkeintä. Jos sinulla on ongelma tai kysymys lippuostoksesi, ota meihin yhteyttä ennen lähtöä tahansa palautetta. Ja anna meille mahdollisuus kohtuullisesti korjata kohtuullisessa ajassa, mitä sinun huolenaihe voi olla. Negatiivinen palaute ei ratkaise mitään. Olemme aina valmiita selvittää asiat. Joten rohkeasti yhteyttä meihin.

Asiakaspalvelu Olemme täällä auttaa tuotteen kanssa kysymyksiä, jotta tilan ja palaa. Sitoutumistamme sinulle on vastata e-mail 24 tunnin kuluessa, viikonloppu 48 tuntia. Lähetä meille sähköpostia kysymyksiä tai huolenaiheita sinulla voi olla.

Myyntiehdot Tuonti tullit,verot ja minä vastaan tästä ei sisälly hintaan tai rahtikuluja.Siellä maksut ovat ostajan responsibity tarkista oman maan tulli-toimisto selvittää, mitä nämä ylimääräiset kustannukset tulee olla ennen ostamista. Meillä on yleensä merkki tavarat edullisia tulli-ilmoituksessa ja yritämme auttaa sinua minimoida tai välttää GST-tai V. A. T. tai muut tuontiverot,mutta emme voi guarance ei verorasitus kuin se on, riippuu maan politiikkaa

Ostajien vaatimukset:

Me tarkistaa huolellisesti kaikki tuotteet ennen siirtoa, kun olet vastaanottanut tavaran, jos näkyvät laatu ongelma,

ota meihin yhteyttä välittömästi. Jos on olemassa muita syitä palauttaa tavaran, postikulut maksaa ostaja

Kaikki palautukset tulee olla alkuperäisessä pakkauksessa ja sinun on annettava meille merenkulku seurantanumeron,

erityistä syytä, palauttaa tilauksesi ID

Paketin Koko 10cm x 35cm x 10cm (3.94in x 13.78in x 3.94in)
Yksikkö Tyyppi pala
Pakkauksen Paino 0.7kg (1.54lb.)
Koko LMK25LUU, electro LMK25LUU
Tuotemerkki linkki cnc
Aluksia Kiina
Kohteen Tyyppi Pallo Laakerit
Malli Numero LMK25LUU

Kirjoita arvostelu

25mmx40mmx112mm LMK25LUU neliö laippa pitkä lineaarinen pallo laakerin 25mm tanko pyöreä akseli cnc-laakeri 1kpl

25mmx40mmx112mm LMK25LUU neliö laippa pitkä lineaarinen pallo laakerin 25mm tanko pyöreä akseli cnc-laakeri 1kpl

Tyyppi : LMK..LUU neliö laippa pitkä lineaarinen laakeri sarja Malli numero : LMK25LUU Sisällä halkaisija : 25mm Ulompi halkaisija : 40mm Kokonaispituus : 112mm Paketin sisältö : 1kpl LMK25LUU Toimitus Aluksen USA:7-15 päivää

Tuote onnistuneesti lisätty tuotteeseen verrattuna!