Tuoteryhmä

Funssor Reprap Prusa i3 MK2 Klooni alumiini Yhden runko +lämmitys bed 6mm paksuus musta väri CNC tehty

Uusi

€63.74

€70.82

-9 %

Varastossa

Asiasanat: prusa i3 sänky, prusa i3 runko, prusa i3 lämpö bed, Halpa prusa i3 sänky, Korkea Laatu prusa i3 runko, Kiina prusa i3 lämpö bed Toimittajat.

Olemme innolla laajentamista miellyttävä liiketoiminnan osalta. Jos sinulla on quetion tai tarvitset jotain, pls yhteyttä meihin,me teemme parhaamme, jotta olet tyytyväinen.

Ilmainen Toimitus maailmanlaajuisesti , lähetä Kiina Postitse Lentopostina.

Toimitus aika noin 20 -30 arkipäivää. Jotkut maa voi viivästyttää 1-2 viikkoa.

Toimitamme tavarat sisällä 2days saatuaan selvitetty maksun.

Huomio:

Jos haluat saada tuote nopeasti, me voimme myös lähettää sen EMS-tai UPS,DHL jne. Sinun täytyy maksaa joitakin rahti enemmän . Älä ota yhteyttä ensin jos haluat muuttaa EMS -, UPS,DHL jne.

Jos olet tyytymätön teidän ostaa,jostain syystä,kerro meille.Voimme nopeasti korvata tuotteen tai antaa sinulle uudelleen palauttaa,se on niin yksinkertaista. Toimitus-ja käsittelykulut ei palauteta. Rahti-ajaksi lähettää takaisin ja uudelleen lähettää pitäisi maksaa ostaja. Sinun turvaksesi, ota vakuutettu paketti.

Jos tuotteet on mahdolliset viivästys tai virhe, älä avaa tapauksessa tai jätä Negatiivinen & Natural palautetta, se voi ratkaista ongelmia .Mutta vain kertoa meille, teemme parhaamme sen ratkaisemiseksi.

Jos olet tyytyväinen ostokseesi, toivomme vilpittömästi, voit jättää meille positiivista Palautetta ja neljä 5 tähden Yksityiskohtaiset Arviot Myyjästä (DSR), jotka ovat ensiarvoisen tärkeitä kasvun meidän pieni yritys.

Hyväksymme maksun kautta Consultor.news VAIN. Jos sinulla ei ole Consultor.news huomioon, ota rekisteröity itse (http://Consultor.news). Maksu on vastaanotettu 5 päivän kuluessa huutokaupat päättyi. Varmista, että aiot ostaa tai pysty maksamaan mainitun ajan kuluessa, ennen kuin hinnoittelu. Maksamattomat riita jätettävä, jotta Consultor.news ei maksettava tarjoajille.

ÄLÄ jätä meille 1, 2, 3 tai 4 tähden Yksityiskohtaiset Arviot Myyjästä, koska he ovat yhtä negatiivista palautetta. Vain 5-Yksityiskohtaiset Arviot Myyjästä ovat tervetulleita.

Pakkauksen Paino 1.8kg (3.97lb.)
Paketin Koko 45cm x 45cm x 12cm (17.72in x 17.72in x 4.72in)
Yksikkö Tyyppi Asettaa
Kohteen Tyyppi Mekaaninen Pakki/Laitteiston Osat
Tuotemerkki Funssor
Malli Numero r Reprap Prusa i3 MK2 Klooni alumiini runko kit
Koko black, silver
Aluksia Kiina
Paksuus 6mm

Kirjoita arvostelu

Funssor Reprap Prusa i3 MK2 Klooni alumiini Yhden runko +lämmitys bed 6mm paksuus musta väri CNC tehty

Funssor Reprap Prusa i3 MK2 Klooni alumiini Yhden runko +lämmitys bed 6mm paksuus musta väri CNC tehty

Olemme innolla laajentamista miellyttävä liiketoiminnan osalta. Jos sinulla on quetion tai tarvitset jotain, pls yhteyttä meihin,me teemme parhaamme, jotta olet tyytyväinen. Ilmainen Toimitus maailmanlaajuisesti , lähetä Kiina Postitse Lentopostina. Toimitus

Tutustu myös

Tuote onnistuneesti lisätty tuotteeseen verrattuna!