Tuoteryhmä

3d-kynä 3d-kynät Alhainen lämpötila,USB-mobile power,suojata kädet 3d-kynä doodler Smart LED-näyttö 3d piirustus kynä-3d-kynät

Uusi

€31.21

€36.72

-15 %

Varastossa

Asiasanat: 3D-kynä, 3d-kynä, 3d-kynä doodler, Halpa 3d-kynä, Korkea Laatu pen 3d, Kiina 3d-kynä doodler Toimittajat.

Keskitymme 3D-Kynät sekä 3D-Hehkulampun.Sitoutumisen tuotteet ovat 100% alkuperäisestä.Toivottavasti onnellinen ostoksia !

Perhe pelata yhdessä

Aikuiset ja lapset voivat pelata 3D-kynä, koko perhe pelata, voit kehittää lasten älykkyyttä, parantaa käytännön kyky, kehittää luovuutta.

Näppärä&Mute,antaa sinulle tunteen kauneus

1. USB Power reikä Tuki liittäminen mobile power, tietokoneet, kodin pistorasiat 2. Näytöllä Voit aina tarkastella, säädä lämpötila 3. Älykäs Ohjaus. Puku ei-ammattilaisia,yksinkertainen ja kätevä 4. 3 mallit nopeuden säätö yhdellä kädellä loppuun säätö 5. Ilmainen Kynä pohja/standardi tarjosi korkean lämpötilan kestävä,vakaa suorituskyky 6 pohja. Nib Nib lämpötila on niin alhainen kuin 10-14 °, voidaan tehdä suoraan käteen,ei aiheuta palovammoja 7. Alumiinioksidin Materiaali Metalli pinta, kuten Iphone, erittäin sileä ja houkutteleva

toimintatapa

1.Kytke virta ja scren näyttää "3DPEN"

2.Paina ENTER, jos haluat avata PCL-tilassa

3.Nopea,normaali nopeus,pieni nopeus sinulle tilaa voi paina OK-näppäintä vaihtaa

4.Paina pitkään painiketta, jos haluat aloittaa maalaus,doble-valitse feed-painiketta painamalla voi edelleen vastuuvapauden

5.Palauta materiaalia tankkaus painamalla-ing materiaali avaimet,voit keskeinen palata materiaali

6.Unplun virta, kun olet valmis

Standard-paketit sisältävät : Kynä: 1* 3D-Pen ( Kulta / Sininen / Ruusu kulta / Hopea ) Pistoke: 1 * 12V2A virtalähde ( AU/US/UK/EU), lähetämme oikea pistoke perustuu maassasi ,jos tarvitset ylimääräistä pistoke ,pls kertoa meille niin pian kuin ostat virtajohto: 1* USB-virtajohto Kynä pohja: 1 * Kynä pohja Manuaalinen: 1 * englanti Käyttäjän Manua Hehkulangan: 1 Väri * 5m hehkulangan Lahja : 3Color * 5m hehkulangan (väri on satunnainen)

Noin Toimitus:

1. MAAILMANLAAJUISESTI SUOMI. (Paitsi joissakin maissa ja APO/FPO)

2. Tilaukset käsitellään ajallaan jälkeen maksunvarmentamisvälineen.

3. Me vain aluksen vahvistettu tilaus-osoitteet. Tilauksesi osoite ON OTTELU toimitusosoite.

4. Kuvissa ei ole varsinainen kohde ja ovat vain viitteeksi.

5. PALVELUN KAUTTAKULKU-AIKA on säädetty lentoliikenteen harjoittajan ja sulkee viikonloppuisin ja pyhinä. Transit-ajat voivat vaihdella, erityisesti lomakaudella.

6. Jos et ole saanut lähetyksen 30 päivän kuluessa maksun, ota meihin yhteyttä. Meidän tulee seurata lähetyksen ja saada takaisin niin pian kuin mahdollista vastauksen. Tavoitteenamme on asiakkaan tyytyväisyys!

7. Koska kannan tila ja aika eroja, me valita postittaa kohteen ensimmäinen saatavilla varastoon nopea toimitus.

Return & Palautus :

1. Sinulla on 7 päivää yhteyttä ja 30 päivää palauttaa sen alkaen se on vastaanotettu. Jos tämä tuote on omassa hallussa enemmän kuin 7 päivää, katsotaan käytetyn emmekä NUMEROSSA HYVITYSTÄ TAI VAIHTO. EI ole POIKKEUKSIA! Toimituskulut on karhu sekä myyjän ja ostajan kahtia.

2. Kaikki palasi erät ON alkuperäisessä pakkauksessa ja sinun ON ANNETTAVA meille merenkulku seurantanumeron, erityinen syy palata, ja sinun po#.

3. Me palautamme TÄYDEN VOITTAVAN TARJOUKSEN SUMMA, saatuaan kohteen alkuperäisessä kunnossa ja pakkauksen kaikki osat ja tarvikkeet mukana, KUN SEKÄ Ostaja ja Myyjä peruuttaa kauppa päässä Consultor.news. TAI, voit valita korvaavan.

4. Me maksaa kaikki toimituskulut, jos tuote(t) on (ovat) ei mainostetaan.

Noin Takuu:

1. 12 kuukautta Valmistajan rajoitettu Takuu vialliset tuotteet (pois lukien kohteita vaurioituneet ja/tai väärin vastaanottamisen jälkeen). Tarvikkeet tulevat, jossa on 3 kuukauden takuu.

2. Vialliset tuotteet ON raportoitava ja palautetaan takuuaikana (ja alkuperäisessä pakkauksessa, jos mahdollista). Sinun täytyy kertoa meille, mikä vika on, ja anna meille tilausnumerosi. EMME KORJAA TAI VAIHDA KOHTEITA KANSSA PÄÄTTYI TAKUU.

Hyväksyt kaikki edellä lueteltujen politiikkojen kun tilaus Consultor.news!

Noin Palaute:

Me säilyttää korkeat standardit huippuosaamisen ja pyrimme 100% asiakastyytyväisyyteen! Palaute on erittäin tärkeää, pyydämme, että otat meihin yhteyttä välittömästi ENNEN kuin annat meille, neutraali tai negatiivinen palaute, jotta voimme tyydyttävästi osoite huolesi.

Se on mahdotonta käsitellä asioita, jos emme tiedä niistä!

Paketin Koko 31cm x 20cm x 14cm (12.20in x 7.87in x 5.51in)
Yksikkö Tyyppi pala
Pakkauksen Paino 0.65kg (1.43lb.)
Paino 52g
Sovittimen Tyyppi KAIKKI
Suuttimen halkaisija 0,75 mm
Muodostuminen 3D-Tulostus Kynä
Malli Numero USB-3D-KYNÄ-X4G
Alhaisen lämpötilan versio käyttää filamen 1.75 mm PCL Hehkulangan
Sovitin nykyinen 110/240V 2A
Kuluvia Tyyppi Säännöllinen lämpötila, Alhainen lämpötila
Tulostusnopeus 3 nopeutta/Säädettävä
Koko 16*19*170mm
Tulostus lämpötila Säädettävä
Materiaali Alumiinioksidin
Säännöllinen versio käyttää säikeitä 1.75 mm ABS/PLA/PCL Hehkulangan

Kirjoita arvostelu

3d-kynä 3d-kynät Alhainen lämpötila,USB-mobile power,suojata kädet 3d-kynä doodler Smart LED-näyttö 3d piirustus kynä-3d-kynät

3d-kynä 3d-kynät Alhainen lämpötila,USB-mobile power,suojata kädet 3d-kynä doodler Smart LED-näyttö 3d piirustus kynä-3d-kynät

Keskitymme 3D-Kynät sekä 3D-Hehkulampun.Sitoutumisen tuotteet ovat 100% alkuperäisestä.Toivottavasti onnellinen ostoksia ! Perhe pelata yhdessä Aikuiset ja lapset voivat pelata 3D-kynä, koko perhe pelata, voit kehittää lasten älykkyyttä, parantaa käytännön

Tutustu myös

Tuote onnistuneesti lisätty tuotteeseen verrattuna!